Klantenbeoordelingen

 • Zoutloos

  Wij eten met z'n twee flink wat kaas (nee, geen vegetariërs:). Vanwege hoge bloeddruk (genetisch en overgang) zo min mogelijk zout maar wel smaak! We doen twee maanden met een bestelling (laatste kaasje ligt om morgen aangesneden te worden), Ik vond ze allemaal heerlijk. Wanneer een kaasje op is, snij ik de nieuwe in 10 stukjes van ong. een ons. Kaas uit het vuistje, dus niet meer die (te) grote plak fff tussendoor. Alles met mate:). Ik leg ze in de kleine koelkast op een servet, dan krijg je geen schimmelvorming (pas na maanden beetje) en doorgat ze dicht zijn, was je dat plekje zo weg en is er vanbinnen niets aangetast. Ik vind het (heel) prettig als ik niet drie keer in de week hoef na te denken over mijn eten en koop kaas voor 2 maanden in. De oude brokkelkaas is de enige die we met zout bestellen, we krijgen hem vacuum verpakt, dus lang te bewaren (ik heb zelf ook een vacuumverpakker, heel handig). Hij is heerlijk! Naast het zout vind ik het (nog meer eigenlijk) van GROOT belang dat de koeien lekker buiten kunnen lopen en een goed leven hebben met elkaar. Het zijn groepsdieren die van oorsprong ook buiten leefde, zelfs een lichte vorst vinden ze heerlijk. Dat vinden ze hier. Het is een gift dat ze ons hun melk willen geven om heerlijke kaas te maken waar wij van genieten en belangrijke voeding uit halen!
  8-10-2017
 • Ambachtelijk Nederlands vakmanschap

  Ik heb in de afgelopen jaren al heel wat soorten kaas besteld en alles is heerlijk en met aandacht en echt vakmanschap klaargemaakt. Dat verschil proeven wij in dit gezin heel erg goed! We zijn intussen ook vaste klant geworden en zullen dat zeker ook blijven. Geen smakeloze fabriekskaas meer voor ons.
  21-7-2017
 • Zoutloze kaas

  Ik ben als kaasliefhebber (tot voor een jaar terug mocht ik nog gewone kaas) erg blij met de zoutloze kaas. Hoewel zoutloos, toch niet zouteloos. Het aantal variaties is buitengewoon.
  8-7-2016
 • Kaas uit Nederland!

  Dit is de 3e keer dat ik kaas uit Nederland bestel! Komijne kaas is in Duitsland niet te krijgen en als echte Nederlandse mis ik die hier zeer, maar niet meer sinds ik weet waar die te halen is. Maandag besteld en Donderdag in Hamburg geleverd, wat will men nog meer!
  28-6-2014
 • kümmelkäse

  danke für den leckere kümmelkäse den ich grade bekommen habe
  31-5-2014
 • Top

  Weekend kan niet meer stuk. Vanochtend mijn nieuwe verzameling komijnekaas binnengekregen. Wijn & Komijn = genieten
  15-3-2014
 • Klantenbeoordeling

  De Fenegriek was weer heerlijk Kirsten,bedankt voor de supersnelle levering!
  13-3-2014
 • Nederlandse Kaas!! Vijf sterren!

  Weer heel hartelijk bedankt voor de zeer snelle levering naar Duitsland. De Extra belegen komijnekaas is in een mum van tijd op, die krijg je hier in Duitsland niet. Ook wij zijn, als alle andere kopers Kaasjunks. Wij blijven klant, tot de volgende bestelling. Groeten uit Hamburg.
  27-2-2014
 • levering kaas

  Vrijdag besteld en tot mijn grote verbazing zaterdag al ontvangen,Alleen de kaas gaat wel heel erg hard ,we blijven er van eten zzzzooooo lekker is die komijnen oud en extra belegen jammie.U heeft er een vaste klant bij.Groetjes Tiny
  25-11-2013
 • Boerenkaasonline.nl

  Kirsten thanks for your assistance lovely cheese
  6-6-2013
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie: *